Segway opent Europees hoofdkwartier in Amsterdam

Segway opent Europees hoofdkwartier in Amsterdam

Het doel is elektrische korte-afstandstransportmiddelen in de EMEA markt te zetten


Amsterdam, Juni 21, 2016 – Segway, wereldwijd marktleider in elektrische transportmiddelen, opent een nieuw Europees kantoor in Amsterdam. Met dit kantoor wil Segway de EMEA-markt beter bedienen met een uitgebreid assortiment van iconische business-to- business Segway producten, alsmede nieuwe consumentenproducten, onder de merknaam Ninebot by Segway. Het Europees hoofdkwartier van Segway werd geopend op 21 juni, 2016, in het bijzijn van CEO Lufeng Gao. 

0Z2A4522-(1).jpg   FX1A4228-(3).jpg

Ninebot ONE S2 en Ninebot miniPRO

De oprichting van Segway Europa garandeert de beschikbaarheid van het volledige productgamma voor zowel de business-to- business als de consumentenmarkt. De oprichting van Segway Europa zorgt voor een snellere distributie, een centraal stockbeheer en meer marketing activiteiten in de regio. In de komende maanden zullen twee nieuwe modellen gelanceerd worden: de Ninebot ONE S2 en de Ninebot miniPRO.

Dennis Hardholt is verantwoordelijk voor de invoer van Segway en Ninebot by Segway producten in de EMEA-regio als de CEO van Segway Europa. "Vanuit ons nieuwe Europese kantoor kunnen we alle Europese en Afrikaanse markten en het Midden-Oosten bedienen. We zullen vrij snel een aantal nieuwe consumentenproducten lanceren ter aanvulling op ons bestaande productgamma. Met deze betaalbare modellen zullen wij de markt warm maken voor slim, groen, persoonlijk vervoer. Onze producten zullen een vleugje plezier en opwinding toevoegen aan het dagelijks leven van de consument, terwijl ze ook beantwoorden aan de praktische behoefte voor korte-afstand transport en vrije tijd activiteiten."

***

Over Segway
Segway Europa is opgericht door Ninebot Ltd. uit Beijing, dat de merken Segway en Ninebot samenbrengt. Beide merken zijn toonaangevend in de elektrische transportmiddelen-markt. Segway en Ninebot richten zich op onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop en service van korte afstand transportmiddelen. Segway en Ninebot richten zich erop om bestaande technologie├źn en toekomstige concepten, zoals steminteractie en gezichtsherkenning, in robotische producten te integreren. Deze producten zijn interactief en vergemakkelijken het leven. Segway Europa opende haar eerste Europese kantoor in Amsterdam in juni 2016.

Voor meer informatie, bezoek www.segway.com.