Segway lanceert een nieuwe productcategorie: e-Skates

Segway lanceert een nieuwe productcategorie: e-Skates

De Segway Drift W1 is binnenkort beschikbaar


Amsterdam, Nederland – 28 juni, 2018 – Segway-Ninebot, de wereldleider in elektronisch persoonlijk vervoer, breidt haar consumentenproductlijnen verder uit met de lancering van de Segway Drift W1: het eerste product in de gloednieuwe categorie e-Skates. De nieuwe Segway Drift W1 maakt gebruik van Segway’s bewezen en stabiele zelfbalancerende technologie (die uit meer dan 800 patenten is ontstaan) en biedt daarmee een ongekend voordeel op het gebied van technologie.
 
_DSC6178-logo.jpg
Rijden met de Segway Drift W1 e-Skates
 
De volgende grote trend
Na eerdere trends van rolschaatsen, inline-skates en andere leuke mobiliteitsproducten, ontstaat in 2018 een nieuwe trend: e-Skates. De nieuwe Segway Drift W1 biedt al het plezier en de verfrissing die u van Segway’s consumentenproducten verwacht, in combinatie met de hoogwaardige techniek waar Segway bekend om staat. Ideaal voor de jonge generatie die wil opvallen en nieuwe trends wil creëren.
 

 _DSC5689-logo.jpg
De Segway Drift W1 e-Skates zijn binnenkort beschikbaar
 
Design en prestatie
De zwart-witte Segway Drift W1 e-Skates zijn gemakkelijk mee te dragen, licht en klein. De wielen zijn ontworpen voor een betere stabiliteit en stuurmogelijkheden en, met de hoogwaardige materialen (inclusief antislip voetmatten), is het totaalproduct ontworpen voor maximaal comfort en plezier. In lijn met Segway’s filosofie over veiligheid voorop, heeft de Segway Drift W1 ook meerdere internationale certificaten verkregen, zoals UL en CE.

IFA 2018
In Europa, het Midden-Oosten en Afrika zijn de producten voor het eerst te zien en te testen op IFA 2018 in Berlijn, Duitsland. Een Segway persconferentie zal plaatsvinden op donderdag 30 augustus om 10.00 uur op de Segway Stand - Hal 26, stand 225 – voor geaccrediteerde pers. Media die geïnteresseerd zijn in het plannen van een productdemonstratie, kunnen contact opnemen met Marjolein Hessing.

Verdere productspecificaties en verwachte beschikbaarheid van de Segway Drift W1 op EMEA-markten zullen naar verwachting binnenkort worden aangekondigd en kunnen per regio verschillen. De officiële Segway Drift W1-video kunt u hier bekijken: https://youtu.be/UO4JsKrWZzY
 
Over Segway
Segway beweegt in een gloednieuwe en veelbelovende richting. Sinds jaren staan we bekend als wereldleider op het gebied van commercieel, elektrisch en zelfbalancerend persoonlijk vervoer. Na het strategisch samengaan met Ninebot hebben we onze productlijnen en doelgroepen heroverwogen en ingrijpende veranderingen aangebracht. We passen nu ook ons wereldberoemde intellectuele eigendom toe op consumentenproducten, met een sterke focus op lifestyle, functioneel en recreërend vervoer, zonder te veel terug te kijken naar het verleden. Voor meer informatie, bezoek www.segway.com.
 
###
SEGWAY en het Segway 'Flyuy' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Segway Inc. Handelsmerken die niet eigendom zijn van Segway, zijn eigendom van hun respectieve eigenaren zoals aangegeven.